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1	Overall Description:
CT3 thanks SA4 for their reply LS to CT3 on Data Reporting API (C3-223526/S4-220839). CT3 has implemented the changes related to the updated SA4 TS's attached to the SA4 LS. The related agreed CT3 CRs are: TS 29.517 CRs 0069 – 0074, TS 29.255 CRs 0589, 0590, 0611, 0612, 0631, 0632, and TS 29.591 CRs 0082 – 0087. The EVEX work item in CT3 has progressed to 95% and all major features are considered implemented.
CT3 would like to ask the following question to SA4:
In TS 26.532 clauses 6.2.3.3.2 and 6.2.5.3.2, the PATCH method is specified as an alternate to using the PUT method for updating resources. However, there is no added value in using PATCH if it contains the entire resource representation in the request body and PUT should be used in such case  (i.e. complete resource representation replacement). The added value of PATCH is to update the resource via providing only the specific modifications that need to be made. Further details on this are specified in clauses 4.6.1.1.3 and 5.3.8 of TS 29.501
QUESTION 1: SA4 is requested to clarify the usage of PATCH method pointed to above.
QUESTION 2: For UE data processing procedures for downlink media streaming specified in clause 4.7.3.1 of TS 26.501, a few questions have arisen during the specification of corresponding stage-3 in CT3, e.g.: what are the semantics of the "Restriction dimensions": Time, User, and Location, what are each of these used for, and what are units? Do these need to be included in the subscription request by the consumer? Are these required, optional or conditional? If they are not the input parameters included in the subscription request, then what information needs to be provided by the consumer for each of the events?
2	Actions
To SA4:
ACTION: SA4 is requested to note the above information, and answer the questions above.

3	Dates of next TSG CT WG 3 meetings
3GPP TSG CT3#123-e	18th-26th August 2022		E-Meeting.
